Egyre többen keresnek márkás lábbeliket. A Rieker cipő előállítását hosszas tesztelés és kutatómunka előzi meg, amikor a magas minőség mellett, a maximális kényelem is jelentős szerepet kap. A gyár ötvözi a hagyományos megoldásokat a modern vívmányokkal, ezért a Rieker cipők “antfechter”, azaz kézzel varrott módszerrel készülnek. Emellett jellegzetes ismertetőjegyük az antistress technológia, ami garantálja a különleges komfortérzetet járás közben.

A speciális talprész poliuretánból készül, amire a rugalmasság és a hajlékonyság jellemző. Ennek köszönhetően elnyeli a lépés közbeni rezgéseket, ezáltal kíméli a gerincet és biztos tartást ad. Fontos megemlíteni még a formára vonatkozó követelményeket. Az új Rieker cipő modellek kifejlesztésénél mindig figyelembe veszik, hogy a lábfejnek miként tudják a lehető legnagyobb kényelmet biztosítani. Ezért alkalmazzák a kaptaformát, aminek előnye, hogy akár 30%-kal több hely marad a lábfejnek a szabad mozgásra, ezáltal az ígért komfortérzet garantált.

Női cipők – a színek és fazonok bőséges választéka

A hölgyek imádnak különféle cipőket választani a táskájukhoz vagy a kiegészítőkhöz, de természetesen az adott alkalomhoz. Hiszen teljesen más cipőre van szükségünk egy üzleti találkozóra, mint a délutáni biciklizésre. Nálunk minden kategóriában megtalálható az, amire éppen szüksége van valakinek, ugyanis elegáns női cipők gazdag palettáját magas vagy alacsony sarokkal, minden évszakra és persze sportcipőket is, amelyek nemcsak a reggeli kocogáshoz elengedhetetlen darabok.

Üzleti találkozó, vizsga, egy barátnő esküvője, randi a szerelmünkkel – az ilyen alkalmakkor a hölgyek általában körömcipőt viselnek. A női cipők magas sarokkal remekül karcsúsítják az alakot. Ősszel és tavasszal a hölgyek cipőkollekciójának egyik nélkülözhetetlen darabja a bokáig érő fazon, ami szintén nem hiányozhat üzletünk kínálatából. A cipők egy igen érzéki modellje még a térdig érő szűk csizma. Remekül néz ki csőnadrággal viselve, de hordható különféle ruhákkal is. Bőrből készült női cipők szintén széles felhozatalban sorakoznak a polcokon.