A gyártók mindenre gondolnak, amikor az okostelefonok biztonságáról van szó. Az iPhone 13 Mini tok több változata érhető el a piacon, így szerencsére mindenki megtalálhatja azt a példányt, amelyikre vágyik. Ott van például az egyszerű hátlapot védő tok, ami műanyagból vagy szilikonból készül. Az utóbbi a legtöbb esetben átlátszó, így a telefon eredeti színe megmutatkozik.

Az iPhone 13 Mini toknak van még kihajtható, sport, ütésálló, övre csatolható és kétoldalas változata egyaránt. Nem mindegyik esetben szükséges hozzá védőfólia a képernyőre, csak akkor, amikor az nincs védve a tok által. Szerencsére mindegyik nagyon jól illeszkedik a telefonhoz és mindegyik tok próbálja megőrizni, visszaadni az eszköz vékony formáját. Bármelyik példányt választja, az iPhone 13 Mini tok könnyedén tisztítható egy nedves ruhával. A sport verziót pedig mosni is lehet. A termék lényege, hogy maximális biztonságot nyújtson az esetleges ütődések és karcolások ellen.

Roppant ízléses a 13 Pro Max tok megjelenése

Ez azt jelenti, hogy nemcsak védeni fogja a készülékét, hanem még öltöztetheti is azt. Számtalan előnnyel rendelkezik a 13 Pro Max tok kihajtható verziója. Először is ott van a flipes, ami függőlegesen nyitható ki, valamint a könyvszerű típus, ami oldalra nyitható. A legtöbb esetben mágnes gondoskodik arról, hogy precíz és biztos legyen a bezáródás. Valamint okirat tartó is van némelyikben, ahová mondjuk elhelyezheti a bankkártyáját és a jogosítványát. A 13 Pro Max tok számtalan anyagból készülhet. Ott van például a valódi bőr, ami színvonalat képvisel és hosszútávon áll a rendelkezésére.

Találni fog még műbőrből készült típust, aminek rövidebb az élettartama, azonban esztétikus. Továbbá készülhet még a tok szilikonból vagy üvegszálas műanyagból. Az utóbbinál az erősebb védelem garantált. A 13 Pro Max tok hátlapot védő példányai csak a hátlapot és a készülék széleit védik. Ezért a képernyőnek erősen javasolt valamilyen extra biztonságot adni, hogy elkerülhesse a pókhálósra történő betörést.