A versenytáncosok sokszor lenyűgöző ruházattal mennek fel a táncparkettre. A tökéletes tánc és fürdőruha anyagok kiválasztásánál nagy hangsúlyt kell fektetni a textil minőségére. Számtalan anyagból lehet táncruhát készíteni, ilyen a pamut, a poliamid vagy épp a lycra. A legtöbb esetben az elasztikus és a fényes változatokat részesítik előnyben, mert ez tovább fokozza a nézők csodálatát.

A tánc és fürdőruha anyagok kiemelik a kecses mozgást, valamint nagyon könnyű azokban bármilyen előadást végigvinni. Mivel elasztikusak, így a testtel együtt mozognak, nem akadályozzák a viselőt semmiben. Mesés színekben kaphatóak, valamint szebbnél-szebb minták vannak rajta. Ha szívesen megtekintené személyesen ezen textileket, akkor látogasson el a Szakatex Gyömrői úton található raktárába, Budapesten! Itt bármikor megtapinthatja a termékeket, ami alapján kapni fog egy átfogó képet a minőségről és magáról a nagykereskedésről. A nyitvatartási időt megtalálja a weboldalukon.

Szemkápráztató a versenytáncokhoz használt lycra anyag

Nincs is annál szebb, mint amikor a versenyzők kecsesen mozognak a csodás ruhakölteményekben. A lycra anyag ugyanúgy felhasználható társastánc versenyeken, mint mondjuk a modernebb és kortárs táncversenyeken. A legtöbb esetben a versenyzők rendelik meg a ruha elkészítését a varrónőtől vagy a varrodától. Ebben az esetben el kell dönteni, hogy a számos textil közül melyiket választják. Közös megegyezés szükséges, de nyugodtan rábízhatja a varrónőre az anyag kiválasztását.

Amennyiben tanácstalan, úgy a lycra anyagból a Szakatex alkalmazottai is képesek javaslatokat adni. Mivel széles termékpaletta fogadja az érdeklődőket, sokszor jól jön a tapasztalt alkalmazott, aki irányt ad és képes megnevezni a termékek közötti hasonlóságokat és különbségeket. Az említett nagykereskedés magas színvonalú textileket biztosít a vásárlóknak, így biztos lehet abban, hogy a lycra anyag sem fog gondot jelenteni. Változó súllyal rendelkeznek és nagyon kellemes megtapintani. Kiválóan illeszkedik a táncosokra.