A bezártság alatt láthattuk, hogy körülöttünk mindenki különböző hajváltozásokon ment keresztül. Egyesek hosszúra növesztették, így derékig érő hajkoronával is büszkélkedhetnek azóta. Azonban mindezek a lehetőségek nem többek, mint mítoszok azoknak, akik napi szinten küzdenek a hajhullással. Ha Te is azok közé tartozol, akik ezzel a problémával szembesülnek, akkor ne csak fontolgasd a koffein sampon kipróbálását!

Naponta az emberiség több milliárd csésze kávét fogyaszt el szemrebbenés nélkül, abban a reményben, hogy a koffein élénkítő tulajdonságai segítenek, ha pillanatnyilag is, bepótolni az alvást. Ugyanez a logika a hajápoló termékeknél is alkalmazható. Ha a koffein az idegrendszerünk turbó feltöltésére szolgál, akkor ugyanezt megteheti testünk más részein is. Például felébresztheti a hajhagymáinkat, sőt, még növekedésre is bírhatja. Ugye milyen csodálatos a kávé? Nemcsak felnyitja a szemhéjunkat a ködös reggeleken, hanem a hajtüszőknek is extra támogatást ad. Adj esélyt Te is a koffein sampon erejének!

A hajhullásra sampon segítségével is válaszolhatunk

Cink, biotin, B-vitamin, élesztő, koffein. Sok olyan összetevő van, ami erősebbé teheti a hajat és segíthet megszüntetni a ritkulását. Ha a hajhullásra sampon igénybevételével szeretnél reagálni, érdemes kipróbálnod azokat a termékeket, amelyek ezeket az összetevőket tartalmazzák. A koffein hasznos komponens a hajritkulás kezelésében és sok új ápolószerben lett igazi sztár összetevő. Amikor hajhullásra sampont keresünk, mindenképpen azt vegyük le a polcról, aminek a hátoldalán megtalálható a koffein felirat.

A hatóanyagoknak köszönhetően, a gyökerektől kezdve stimulálja és erősíti a hajat, növeli annak dússágát, valamint hidratálja, fényt és extra puhaságot kölcsönöz neki. Állaga a fejbőrnek optimális pH-értékkel rendelkezik, így az érzékeny bőrűek is kiválóan tolerálják. A természetes összetevőket és a fejbőrön friss érzést keltő kozmetikumok kedvelőinek mindenképp ajánljuk, hogy először próbáljanak a hajhullásra sampon használatával válaszolni.