Ha a mai rohanó világban a kertünket élvezni szeretnénk, nem pedig robotolni benne, meg kell fontolni néhány dolgot. Például először az öntözőrendszer applikálását. Mivel hiába ültetjük tele gondozás szempontjából igénytelen növényekkel a kertünket, az egyre gyakoribb nyári forróságokban akkor is ott fogunk állni napi kétszer a locsolótömlővel és ontani a szomjas növényekre a vizet. Közben a kávénk kihűlt, a munkából elkéstünk, a vízszámlánk pedig elkezd az egekig emelkedni. Ezt a szomorú valóságot lehet megszüntetni az öntözőrendszer telepítésével.

Igen, vannak befektetési költségek, mert ez egy komplex, önvezérlő rendszer, de hosszútávon megéri. Ha belegondolunk, hogy miért döntöttünk egy korszerű fűtőberendezés mellett a házban, ugyanezeket a válaszokat találjuk meg az öntözőrendszer esetében is. Kényelmes, takarékos, tiszta, és hosszútávon nagyon megéri az árát. A növények is meghálálják majd, hiszen egyenletes vízellátásban lesz részük. Az intelligens berendezések pontosan érzékelik a talaj nedvességének állapotát és pont akkor és annyi vizet adagolnak, amennyi kell. Forduljon szakembereinkhez!

Mennyire magasak a kerti munka árak?

Az udvar, a kert csak akkor élvezhető, ha az rendezett, esztétikus, látványra és érzetre is kellemes. A legjobb döntés szakemberre bízni a kialakítást, de a kerti munka árak vajon mennyire magasak és mi minden tartozik ebbe a munkakörbe? Minden természetesen attól függ, hogy mire van igény. Legtöbb esetben a gyepfelület foglalja el a legnagyobb helyet, amit különböző térformákban dísznövények, kerti utak törnek meg.

A kerti munka árak főként az adott terület nagyságától, valamint az említett növények felhasználásának arányától, azok milyenségétől is függnek. Érdemes több cégtől vagy szakérőtől árajánlatot kérni, de nem feltétlenül az kellene eldöntse a kérdést, hogy kinél voltak a legalacsonyabbak a kerti munka árak. Van sajnos sok olyan magát hirdető vállalkozó, aki megfelelő tudás híján alacsony árakkal próbál kuncsaftkört építeni, aztán a végeredményt a tulajdonos bánja. Honlapunkon referenciákat is talál, valamint néhány irányárat is feltüntettünk.