A megfelelő poggyász könnyebbé és stresszmentessé teszi az ingázást. Egy tágas, rendkívüli bőrönd 55x40x23 méretben tökéletes lehet minden Wizzair repülőgépen. A rossz típusú poggyász rengeteg probléma forrása lehet, amivel az utazása során találkozhat! Sokféle táska és poggyász kapható manapság a piacon. Ha valaki siet, nagy a kísértés, hogy olyat válasszon, ami csupán rendben van vagy elég jó. Sajnos egy „elég jó” darab gyakran nem lesz megfelelő.

Ez azt jelentheti, hogy a tulajdonos túlpakolja, ha túl kicsi, vagy túl terjedelmes csomagot visz magával, ha az nagyobb a megfelelő méretnél. A bőrönd 55x40x23 méretben tökéletesen megfelel majd az utazásokhoz, ezért megéri ezek közül válogatni. Nyilvánvaló, hogy a megfelelő táska az utazás hosszától, valamint attól is függ, milyen tárgyakat visz magával. Éppen ezért hasznos lehet, ha többféle darab közül választhat. Ha sokat utazik a munka miatt és átlagosan 3-5 napot tölt el, akkor jó döntés lesz a bőrönd 55x40x23 méretben. A legtöbb ma eladott poggyász kerekekkel van felszerelve.

A kihívás az, hogy kitaláljuk, 4 vagy 2 kerékkel rendelkezőt érdemes venni. A gurulós utazótáska azért olyan közkedvelt, mert 360 fokban el tud fordulni a kerekek miatt, így könnyen manőverezheti, bárhová is megy. A 4 kerékkel könnyedén húzhatja a csomagot maga mellett, előtt vagy mögött, ráadásul a repülőgépek folyosóin, az utcákon és más szűk helyeken is könnyű ezeket navigálni. A kétkerekű poggyász ezzel ellentétben viszont csak előre-hátra mozgatható.

Kevésbé ergonomikus kialakítású, mint a négykerekű gurulós utazótáska, de ha városi utcákon fog sétálni, a kétkerekűek sokkal jobbak a járdákon, macskaköves utcákon és más egyenetlen felületeken való navigáláshoz. A maximális tartósság érdekében, a fogantyúnak alig vagy egyáltalán nem kellene inognia, zörögnie a mozgatásakor. Az, amelyik teljesen visszahúzódik a bőröndbe, kevésbé valószínű, hogy bármikor is sérülést szenved. Ellenőrizze a sima mozgást is, amikor felhúzza a gurulós utazótáska fogantyúját!