Az elektromos járművek az egész világon hatalmas népszerűségnek örvendenek és ez alól nem képez kivételt hazánk sem. Elég csak körülnéznünk a magyar utakon ahhoz, hogy megbizonyosodjunk ezen kijelentés igazáról. Az e robogó tehát osztatlan népszerűségnek örvend, természetesen nem véletlenül. De miért szeretik annyira az emberek, kortól és nemtől függetlenül az e robogókat?

Az első és talán legvonzóbb tulajdonságuk a gazdagságos fenntarthatóság. Az elektromos kis- és nagymotorok üzemeltetése ugyanis tizedannyiba sem kerül, mint a hagyományos benzines társaiké. Ebből logikusan következik, hogy az odahaza is könnyűszerrel tölthető e robogó ára előbb-utóbb megtérül. Apropó, töltés!

A magas színvonalat képviselő gyártók e robogói egyetlen töltéssel akár 100 km-t is képesek megtenni. A városi, illetve elővárosi felhasználásra tökéletesen alkalmas járművek nagyon tiszták, nem szennyezik a környezetet és mivel rendkívül csendesek, a zajszintet sem fokozzák. Remekül gyorsulnak, nem vibrálnak, tehát élmény a vezetésük!