A 25 éves nemzetközi sikerével ez az egyik legnépszerűbb módszer a fitnesz és a wellness világában. A hagyományos kínai orvoslás 5 energiáján alapuló holisztikus Bodyart edzés a gerinc terápiás mozgásait, valamint a jóga által inspirált testtartásokat ötvözi. Minden Bodyart edzés a funkcionális gyakorlatok és az anatómia tiszteletben tartásán alapuló, gördülékeny mozgásokat kombinálja a speciális légzéstechnikákkal. A rendszeres edzés révén, a résztvevő átveszi a teste irányítását és élettel telibbnek érzi magát.

A Bodyart edzés a test és az elme holisztikus megközelítésére összpontosít, spirituális vagy vallási háttér nélkül. Ennek eredményeként, már több díjat is nyert az Egyesült Államokban és eddig ez az egyetlen olyan mozgásforma, amit Európából exportáltak az Egyesült Államokba, nem pedig fordítva. Kinek szólnak a gyakorlatok? Mindenkinek! A kezdők bármihez alkalmazkodhatnak, míg a haladók új érzéseket fedeznek fel és hihetetlen kihívások elé állíthatják a testüket. A Bodyart edzés azoknak is vonzó, akik nem szeretik a jógát.

Online tartásjavító torna a meggyengült izmok erősítéséért

A rossz testtartást a múltban csupán esztétikai problémának tekintették. A valóságban e rossz szokás olyan egészségügyi állapotokat eredményezhet, mint a tüdő funkcióinak károsodása és a gerinc elferdülése. A krónikus utóhatások kockázatának kiküszöbölésére garantáltan megelőzhető az online tartásjavító torna segítségével. Bár a személyi edzők jellemzően a test átalakításhoz és az erőnléti edzéshez kapcsolódnak, a megfelelő testtartás helyreállításában is tudnak segíteni.

Képesek azonosítani azokat a konkrét problémás területeket, amelyek több munkát igényelhetnek és átfogó online tartásjavító torna programokat tudnak összeállítani, az általános testtartás javítása érdekében. Ma már tudjuk, hogy számos, a mindennapi élet részét képező tevékenység jelentősen befolyásolja a testtartást. Különösen a technológia vívmányainak túlzott használata fokozhatja ezeket a problémákat. Megnyugtató, hogy a személyi edzővel végzett online tartásjavító torna a legtöbb esetben elegendő ennek a hibának a kijavításához.