Az utakon történő kavicsfelverődés sajnos igen gyakori, ajánlott azonnal reagálni és megszüntetni a keletkezett sérülést. Az autóüveg javítás akár a helyszínen is megoldható az autouvegek.hu weboldalt működtető cég révén, természetesen az alapár mellett, ilyen esetekben ki kell fizetni a kiszálló szervizautó költségeit is. Amennyiben több idő áll a gépkocsi tulajdonos rendelkezésére, akkor az autóüveg javítás esetében jobban jár, ha felkeresi a szervizt.

A műhelyben soron kívül elvégzik a vállalat szakértő munkatársai a kisebb hibák elhárítását. Egy speciális keverékkel az ilyen jellegű sérülések szinte teljes egészében eltüntethetőek. Amennyiben több helyen van felverődés, a tulajdonos kedvezményt kap a végösszeg kiállításakor. A szélvédő cseréje már bonyolultabb folyamat és csak a külön erre a célra gyártott szerszámokkal végezhető el, még akkor is, ha a raktárkészletben fellelhető a megfelelő darab. Az autóüveg javítás mielőbbi elvégzése nemcsak esztétikai, hanem biztonsági szempontból is ajánlott.

Az angol Pilkington autóüveg magas minőséget képvisel

Napjaink kereskedelmi kínálatában számos különféle gyártótól származó szélvédő, hátsó és oldalsó üveg található meg bármelyik gépkocsira. Nem tartozik a legkevesebbe kerülő darabok közé a Pilkington autóüveg, de a beszerzése hosszútávon mindenképp megtérül, mivel magas minőségű alapanyagok felhasználásával és innovatív gyártási technológiával készült, aminek köszönhetően a jelenlegi felhozatalban az egyik leginkább tartós fajtának számít. A Pilkington autóüveg modellek teljes mértékben egyeznek a különféle márkájú gépjárművekbe beépített eredeti üvegekkel, legyen szó Nissanról, Volvóról, Toyotáról, Mercédeszről, Fordról, stb.

A kifogástalan termékeket gyártó angliai konszern termékei Magyarországon is beszerezhetőek, mégpedig többek között az autouvegek.hu webáruházban, online módon, de a cég munkatársai a vásárlást megelőzően telefonos segítséget is tudnak nyújtani a kompatibilis Pilkington autóüveg kiválasztásában, amit a jól felszerelt műhelyükben be is szerelnek, amennyiben szükség lenne rá.