A szövetre történő mintafelvitel módszere egy ideje már igazi sláger, elsősorban sokoldalú felhasználhatósága és lenyűgöző kivitelezése miatt. Segítségével bármilyen design elhelyezhető a különböző felületeken. A motívumok kifejezőek, a színek pedig mélyek és élethűek. A textilnyomtatás technikájának számos előnye van, nemcsak esztétikai, hanem gyakorlati szempontból is. Egyesíti a kiváló minőségű kivitelezést a sérülésállósággal, mindezek mellett pedig környezetbarát.

Nem minden szövet alkalmas azonban textilnyomtatásra. Ezért cégünk olyan szigorúan válogatott anyagokat kínál, amelyek átmentek a házon belüli minőségi teszteken és alkalmasak a környezetbarát nyomtatási technológiára. Az így készült lakberendezési termékekkel egyedi hangulatot teremthet bármelyik helyiségben, legyen az hálószoba, konyha, nappali vagy gyerekszoba. A textilnyomtatással gyártott párnahuzatok például ideálisak irodákba, várótermekbe vagy kiszolgáló helyiségbe is. Az Ön által választott motívum nemcsak az egyéniségét fogja tükrözni, hanem a szoba jellegét is hangsúlyozza.

Futter edzéshez és sportoláshoz

A könnyű vagy közepes súlyú szövetként meghatározott anyagot gyakran használják sport- és lezser ruházathoz. Idetartoznak a melegítők, pulóverek, kardigánok, kapucnis felsők és rövidnadrágok. Ez azt jelenti, hogy a futter ruházat ideális választás a lazításhoz vagy edzőterembe járáshoz. Bár ez nem egy olyan anyag, amivel gyakran találkozunk, de valószínűleg a legtöbbünknek van ebből készült ruhája.

A futter gyakran teljes egészében pamutból vagy pamut és csekély mennyiségű poliészter, lycra vagy spandex kombinációjából készül. A gyártók fenntartható alternatívaként a szövetekhez olyan keverékeket is kitaláltak, amelyek szójaszálakat és organikus pamutot tartalmaznak. A futter ruhák belső oldalán puha és rövid fonalcsomók vannak, így kényelmesebb és otthonosabb a viselésük. Az anyag felület eleve nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis felszívják az izzadságot és szárazon tartanak. A futter képes megtartani a természetes súlyánál nehezebb nedvességet, így szinte minden éghajlaton praktikus szövet.