A poggyászok kényelmes szállítása fontos szerepet játszik mind a hosszabb, mind a rövidebb utazás során. A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy a tartozékot a felhasználó az egyedi igényeihez igazítsa. Az egyik legpraktikusabb és legkényelmesebb termék a piacon a Roncato bőrönd.

Az olasz márka évek óta megbízható modelleket kínál minden méretben, funkcionalitásban és célra. A tapasztalt utazók tudják, hogy egy jó bőrönd mennyit ér. Lehetővé teszi, hogy mindent magunkkal vigyünk, amire szükségünk van, így biztosítva a személyes tárgyak kényelmes és biztonságos szállítását. Ezen kívül, a márkás polipropilén, polikarbonát és szövet Roncato bőröndök számos stílusban és színben kaphatóak. Az utazási tartozék kétségtelenül egyik legfontosabb paramétere a biztonság.

A Roncato termékcsaládba csúcstechnológiás biztonsági rendszerekkel ellátott bőröndök tartoznak. Könnyű, ütésálló tokkal, beépített biztonsági zárakkal és TSA rendszerrel párosítva, az utazók a Roncato bőrönddel egy igazi “mobil erődöt” kapnak.