Számos ügyfelünk keres fel minket, hogy tanácsot kérjen. Nagyon gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen tűzhelyet válasszanak? Minden attól függ, hogy a kályha milyen célt fog szolgálni, például egy vagy több helyiséget kell fűteni. Az acél és az öntöttvas közötti döntés meghozatalához először is tudnunk kell, hogy az utóbbi tűzhelyek hosszabb ideig tartják és adják le a hőt. Ezek a modellek a legtöbb esetben díszesebbek és elegánsabbak is acél társaiknál, de sokkal nehezebbek is.

Az acél kályha könnyebb, kevésbé díszes és egyszerű a felépítése. Az acél tűzhelyek belsejét nagyon gyakran bélelik samott téglákkal, amelyek felhevülve sokáig adnak hőt akkor is, miután a tűz elaludt. Röviden, ha azt szeretné, hogy az otthonába telepített kályha ne csak fűtési, hanem dekoratív funkciókat is betöltsön, akkor erősen ajánljuk az öntöttvas modellek valamelyikét! Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a dekoratív és esztétikai funkciók másodlagosak, az acél tűzhelyek lesznek megfelelőek.

Változatos színben elérhető modern cserépkályha árak

Korszerű és lenyűgöző, szabadonálló tűzhelyeket kínálunk, amelyek könnyen alkalmazkodnak egy adott belsőépítészet sajátosságaihoz. A változatos választékunkra a különböző színű termékek és a megfizethető cserépkályha árak jellemzőek. A vásárlók találhatnak itt például olíva, barna, krém, grafit vagy piros tűzhelyeket. A javasolt modellek alkalmasak fa és brikett égetésére. Olyan konstrukciókat is forgalmazunk, amelyek a kellemes modern cserépkályha árakon kívül, dekoratív kivitelű csempékkel nyűgözik le a vásárlókat.

Kínálatunk a legigényesebb vásárlókat is kielégíti, akik könnyen kezelhető tűzhely iránt érdeklődnek. Nagyon gazdag választékkal rendelkezünk, beleértve az eredeti módon díszített csempékkel kirakott termékeket. A tőlünk rendelt modell tökéletes lesz belsőépítészet stílusos elemeként is. A kínálatban szereplő fűtőtestek egyaránt kielégítik a hagyományos design kedvelőit és azokat, akik a high-tech stílust részesítik előnyben. További előnyük a sokéves garancia és a remek modern cserépkályha árak.