Mindig is egy pompás növényekkel díszített udvarról álmodoztál, de szükséged van valakire, aki segít elérni és fenntartani ezt? Viszont attól tartasz, hogy a költségek meghaladják a költségvetést? Lássuk, mire számíthatsz az anyagiak terén? A kerti munkák árai nagymértékű szórást mutatnak, viszont az ezeket alkotó tételek szinte minden esetben megegyeznek. A költségek elemzését érdemes az előkészítő szolgáltatások áraival kezdeni, a talajegyengetéssel vagy az öntözőrendszer telepítésével kapcsolatos díjakkal, amelyekre már ebben a szakaszban érdemes gondolni, hogy később ne kelljen felásni a már rendezett kertet.

A kerti munkák árait vizsgálva azt kell kideríteni, hogy mennyibe kerül a növények ültetése? Az árak többek között a növény típusától függnek. Ha már van terved vagy pontosan tudod, mit és hová szeretnél ültetni, akkor könnyen kiszámíthatod, milyen költségekre kell felkészülnöd. Amennyiben részletesen érdekelnek a kerti munkák áraink, javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Miért éri meg a pénzét az öntözéstechnika Szegeden?

Mivel az automata rendszerek automatikusan locsolnak, fontos megtervezni az elhelyezésüket, hogy a kert egyetlen része se maradjon víz nélkül. A szórófejek elhelyezésekor fontos figyelembe venni a sprinkler működési tartományát, amit a típus paraméterei tartalmaznak. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az öntözéstechnika Szeged területén elhelyezett egységei csak a hatótávolságuk egy részén osztják ki egyenletesen a vizet és e határ felett az öntözés változó és szűkös.

Ezért a szórófejek közötti távolság nem lehet nagyobb, mint a gyártó által megadott tartomány. Az automata öntözéstechnika Szegeden megfigyelhető költsége a kert méretétől függ. Minél nagyobb a terület, annál többe kerül a rendszer. Megéri tehát erre költeni a pénzt? Egyértelműen igen! Először is, az öntözéstechnika Szegeden időt takarít meg. Másodszor, pénzt spórol nekünk. A modern érzékelőkkel felszerelt automata öntözés megakadályozza a vízpazarlást, anélkül, hogy felesleges költségeket generálna.