A teafaolaj bőrre gyakorolt fantasztikus hatásairól sokan tudnak. A teafaolaj használata viszont igényel némi elővigyázatosságot, ugyanis a túlzottan koncentrált változata irritálhatja a bőrt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ki kell zárni az arcra, testre használt kozmetikumok közül, mindössze olyan formában kell alkalmazni, ami az adott területnek megfelel. Sokan előszeretettel alkalmazzák pattanások, mitesszerek ellen. A teafaolaj arctej gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja az arcbőrt. Ideális a zsíros, pattanásos, kombinált, érzékeny bőrre.

A teafaolaj használata ebben a formában egyáltalán nem vált ki olyan allergiás reakciókat, mint az égő érzés vagy a bőrpír. A teafaolaj folyékony szappan nemcsak a kezeknek nyújt tápláló, ugyanakkor nyugtató érzést, hanem az egész testnek is. A teafaolaj használata a MediNatural folyékony szappanokban ideális a test bármelyik részére, hiszen tusfürdőnek is kiváló. Illóolaj formájában fertőtlenítő oldatok összetevőjeként szájpenészre, fogínygyulladásra, körömgomba elleni krémekbe, korpás, problémás fejbőrre ajánlott.

A legjobb retinol szérum az, amelyik természetes eredetű

A retinol bőrre gyakorolt hatását egyre többen fedezik fel. A legjobb retinol szérum megtalálása ugyanakkor nem mindig egyszerű, hiszen már rengeteg cég termékpalettáján megtalálható. Hogyan válasszuk ki ezekből a legjobbat? Érdemes a medinatural.hu webáruházban keresni a retinolt, mivel ez garantáltan azt nyújtja, amit ígér. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy az egyik legjobb retinol szérum a piacon.

A MediNatural Retinol szérum ugyanis nanotechnológiás módszerrel liposzómába zárt retinolt tartalmaz. Ez pedig azt jelenti, hogy könnyen felszívódik és a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki jótékony hatását. Nem okoz irritációt és nem fényérzékenyítő, hanem kíméletes marad a bőrhöz. A legjobb retinol szérum így alkalmazható bármikor, a használata nincs napszakhoz vagy évszakhoz kötve. A retinol manapság az egyik leghatékonyabb szérum a ráncok, megereszkedett bőr ellen, de a pattanások ellen is véd.