Ilovebalaton2x-hu

Hogyan regisztrálj és nevezz a 2x úszásra?

2016. június 22. 09:20 - I love Balaton
Hogyan regisztrálj és nevezz a 2x úszásra?

Olvassátok el milyen újdonságok jelennek majd meg az idei év 2x nevezésében, és segítünk, hogy mit kell tennetek.

Regisztráció

Az I love Balaton 2x weboldalán (http://ilovebalaton2x.hu/) a felső menüsorban megjelenik egy Bejelentkezés gomb, amire kattintva tudtok majd regisztrálni és létrehozni a saját felhasználói fiókotokat.

Az egyszerűség kedvéért és a gyorsabb regisztráció érdekében választhattok a Facebook vagy Google belépés között. Ha a böngészőtökben egyébként is be vagytok lépve bármelyik azonosítóval, akkor a továbbiakban már csak egy megerősítés szükséges. De lehet a hagyományos módon is regisztrálni. Javasoljuk a Facebook belépést, mivel pillanatok alatt megvan és a regisztráció azonnal megerősítésre kerül.

Emailes regisztráció során előfordulhat, hogy a visszaigazoló levélre több percet, vagy órákat is várni kell. 24 órán belül mindenképp megérkezik a visszaigazoló levél, amelyben megtudjátok erősíteni a regisztrációt.

A sikeres belépés után egy kitöltendő adatlapon találjátok magatokat. Ezeket szükséges és kötelező megadni, a kitöltésük nélkül a rendszer nem fog engedni nevezni titeket a megnyitáskor. Az hogy milyen adatokat kérünk, nem változott tavaly óta, kivéve, hogy a bankszámlaszámotokat kérjük még, ami az esetleges visszautalás érdekében szükséges. FONTOS, hogy pontos bankszámla adatokat adjatok meg, mivel ez alapján történnek majd a visszautalások, ha esetleg a verseny a pótidőpontban is elmaradna.

Érdemes az adatlapot még a nevezés megnyitása előtt kitölteni, hiszen ezzel értékes perceket spórolhattok meg és nagyobb eséllyel indultok az olcsóbb nevezési díjas helyekért!

Amit fontos tudnotok, hogy ugyanezzel a regisztrációval bármelyik weboldalunkon (Keszthely Triathlon, Öbölátúszás, Éjszakai Futás, Bringa Weekend) betudtok majd lépni és használhatjátok a nevezéskor. Nem kell majd újra megadnotok az adatokat, csak egyszer, ezután pedig már csak neveznetek kell.

Egy regisztráció alatt lehetőségetek van több versenyzőt is rögzíteni (tehát ilyen módon a szülő benevezheti a gyermekét is) és menteni az adataikat. Szintén érdemes megadnotok a versenyzői adatokat, hiszen a nevezés rajtolásakor nem kell már ezzel majd foglalkoznotok. Tudtok majd csoportosan is nevezni (új veresenyző hozzáadásával), azonban a kapcsolattartó mindig a regisztráció tulajdonosa lesz. Új versenyző hozzáadása a További versenyzők gombra kattintva lehetséges.

A regisztrációval kapcsolatos teljes útmutató cikket IDE KATTINTVA találjátok!

Nevezés

Amikor már aktív lesz a nevezés, a bejelentkezés után (ha az adatlapotok rendesen ki van töltve) láthatóvá válik a Nevezés gomb, amelyre kattintva távot választhattok, megadtok még két-három gyors adatot (méret, tervezett időeredmény stb.) és már menthetitek is a nevezést.

Nagyon FONTOS tudnotok:

Mi történik, ha rossz idő esetén elmarad a verseny?

Pótidőpontok: 2016.07.31., 2016.08.07., 2016.08.14.

Kérjük, hogy pipáld be a nevezés leadásakor azokat a napokat amelyekre ELTUDSZ jönni, ha július 24-én elmaradna a verseny az időjárási körülmények miatt. Abban az esetben, ha azon a napon tudjuk csak megrendezni a versenyt amely számodra nem volt megfelelő, (nem pipáltad be) akkor visszautaljuk a részedre a nevezési díjadat. Egyéb esetben csakis orvosi igazolás bemutatása után áll módunkban visszautalni a nevezési díjat. A visszautalás csak akkor lehetséges ha az alábbi mezőkben megadod azt a bankszámlaszámot és bankszámlaszám tulajdonos nevét ahová a nevezési díjat igényled. Hiányos vagy rossz kitöltés esetén nem vállalunk felelősséget! Minden érvényes visszautalási igénylést 2016.08.31-én teljesítünk!

Ezután a fizetés oldalon találjátok magatokat, ahol arra alkalmas online bankkártyával tudjátok kiegyenlíteni a nevezési díjat. Fontos, hogy a nevezés csak akkor lesz érvényes, ha a végén megtörténik a tranzakció, egyéb esetben elvész. A sikeres nevezésről visszaigazoló levelet kaptok, valamint láthatóvá válik a Nevezések fül alatt is.

Megjegyzendő információ, hogy a továbbiakban nincs lehetőségetek átutalással vagy banki befizetéssel rendezni a nevezési díjat. Kizárólag online fizetésre alkalmas bankkártyát használhattok a nevezés utolsó lépéseként.

Minden információ IDE KATTINTVA megtalálható.

 

Az általunk vagy bárki által kínált kupon kóddal érvényesíthető kedvezményeket utólagosan nem áll módunkban jóváírni! Köszönjük a megértést!

 

 

Sok sikert!

Nézzétek! Feltöltöttük az I love Balaton 2X átúszás videóját!

Idén először már nem csak fotók, hanem videó is készült!


I love Balaton 2x eredménylista

2016. július 31. 15:25 - I love Balaton
I love Balaton 2x eredménylista

Itt találjátok a 2016-os I love Balaton 2x eredménylistáját.


Nyári Dia a dobogón!

2016. július 31. 14:54 - ilovebalaton
Nyári Dia a dobogón!

Korcsoportjában a női harmadik helyet szerezte meg.


MEGTARTJUK! Július 31-én I love Balaton 2X!

2016. július 29. 11:55 - I love Balaton
MEGTARTJUK! Július 31-én I love Balaton 2X!

Legfontosabb infók egy csokorban a versenyről.


Nyári Dia idén lazán leússza a 4400 méteres távot

2016. július 28. 10:00 - I love Balaton
Nyári Dia idén lazán leússza a 4400 méteres távot

Az I love Balaton 2X úszást idén sem hagyja ki.


Igazi kuriózum a magyar tengeren! Vasárnap jön az I love Balaton 2X!

Zamárdi és Tihany között oda és vissza is úszhatunk.


Miért fontos az orvosi igazolás?

2016. július 26. 08:51 - I love Balaton
Miért fontos az orvosi igazolás?

A biztonságos szervezés egyik feltétele a megfelelő egészségi állapot