Ilovebalaton2x-hu

Információk a hétvégi I love Balaton 2x-ről

2013. augusztus 13. 12:23 - I love Balaton
Információk a hétvégi I love Balaton 2x-ről

Összegyűjtöttük nektek a legfontosabb dolgokat, amiket tudnotok kell az I love Balaton 2x-ről! Fontos információk egy helyen, annak, aki még nem nevezett és annak is, aki már előnevezett!

A legfontosabb információ, hogy a verseny időpontja augusztus 18., tehát most vasárnap. Előnevezni ide kattintva tudtok, egészen augusztus 17. reggel 8 óráig van rá lehetőségetek. Nem kell előreutalni, semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont külön nevező sátrat biztosítunk és 500 Ft-tal kedvezményesebb áron indulhattok el a versenyen.

Aki a helyszínen szeretne nevezni, annak lehetősége lesz már szombaton is, de a verseny napján is fél 8-től, fél 11-ig tudtok jönni nevezni és akkor már folyamatosan rajtolni. A nevezési díj 5000 Ft, bővebb információkat olvashattok még itt: http://ilovebalaton2x.hu/helyszini-nevezes

Fontos, hogy nevezz előre és legyen érvényes előregisztrációd, mert a helyszínen csak az első 2000 versenyzőnek tudunk cél csomagot biztosítani, tehát várhatóan kétezer főre készülünk a versenyen.

 

A táv oda-vissza 4400 méter, és mivel 2x úszod át a Balatont (tehát oda-vissza), ezért Zamárdiba is érkezel vissza. Tihanyban ki kell menni a vízből és akár már rögtön is lehet vissza indulni, de érdemes meginni egy pohár frissítőt az ott felállított standnál. A parton eltöltött idő viszont beleszámít a versenyidőbe, szóval jobb nem nézelődni, ha jó időt akarsz úszni. Fontos megjegyezni, hogy a tihanyi Garda Hotel strandja egy lekerített szakasz, ahol senkit nem engedünk ki, tehát a versenyzők nem hagyhatják el a területet.

Nagyon fontos továbbá, hogy 13.20 után már nem engedünk versenyzőt visszaindulni Zamárdiba a fordítóból.

A rendezők a úszás limitidejét a fordítóig: 2 óra 20 percben határozzák meg, a teljes távot 4 óra 33 percen belül kell teljesíteni, az utolsó 11:00 órakor történő rajt esetén! Ezen időkre a Balaton-átúszás (5,2 km, Révfülöp-Balatonboglár) mezőnyének 99%-a képes. Azon versenyzők akik úgy gondolják, hogy nem képesek, vagy nem biztosak abban, hogy tudják teljesíteni ennyi időn belül a távot, kérjük válasszanak korábbi rajtidőpontot. Például, aki 10:00-kor indul, annak 5 óra 33 perc áll a rendelkezésére.

Amiben változik még a vasárnapi verseny az az, hogy a Zamárdiban lévő eredetileg tervezett versenyközpontot el kell költöztetnünk a szántodi komp irányába, a Keszeg utca bal oldalára. Könnyen megtaláljátok majd, keressétek a nagy csúszdát, mert ott leszünk körülötte. Itt további segítséget találtok: http://ilovebalaton2x.hu/megkozelites

Minden célbaérkezett versenyző kap majd cél csomagot egy I love Balatonos összehúzható hátizsákba pakolva. A frissítő ásványvízet a Fonyódi biztosítja a verseny napján. A cél csomag tartalmát itt tudod jobban megnézni: http://ilovebalaton2x.hu/cel-csomag

De ha még ez se lenne elég, akkor pénzjutalomban is részesülhetsz, ha az első öt helyezett között leszel! http://ilovebalaton2x.hu/tav-nyeremenyek

Természetesen a helyszínen biztosítunk öltözőket, nyílvános WC-t és ruhatárat is.

A lényeg, hogy böngésszétek a weboldalunkat: http://ilovebalaton2x.hu, tájékozódjatok, írjatok nekünk e-mailt, nevezzetek és a legfontosabb, hogy gyertek el vasárnap, mert jó buli lesz! 

Nézzétek! Feltöltöttük az I love Balaton 2X átúszás videóját!

Idén először már nem csak fotók, hanem videó is készült!


I love Balaton 2x eredménylista

2016. július 31. 15:25 - I love Balaton
I love Balaton 2x eredménylista

Itt találjátok a 2016-os I love Balaton 2x eredménylistáját.


Nyári Dia a dobogón!

2016. július 31. 14:54 - ilovebalaton
Nyári Dia a dobogón!

Korcsoportjában a női harmadik helyet szerezte meg.


MEGTARTJUK! Július 31-én I love Balaton 2X!

2016. július 29. 11:55 - I love Balaton
MEGTARTJUK! Július 31-én I love Balaton 2X!

Legfontosabb infók egy csokorban a versenyről.


Nyári Dia idén lazán leússza a 4400 méteres távot

2016. július 28. 10:00 - I love Balaton
Nyári Dia idén lazán leússza a 4400 méteres távot

Az I love Balaton 2X úszást idén sem hagyja ki.


Igazi kuriózum a magyar tengeren! Vasárnap jön az I love Balaton 2X!

Zamárdi és Tihany között oda és vissza is úszhatunk.


Miért fontos az orvosi igazolás?

2016. július 26. 08:51 - I love Balaton
Miért fontos az orvosi igazolás?

A biztonságos szervezés egyik feltétele a megfelelő egészségi állapot